Crystal Nails - Professional Nail

25.6.13

Új termékcsalád található a Rossmann-ban. Csomó gyönyörű, ragyogó színekket találtam a polcokon. Először arra gondoltam írok a körömápoló családról ,hamarosan meg körömlakk tesztet is hozok.

Ridge FillerBarázdakitöltő -> Egyenletes körömfelszín
Barázdakitöltő alapozó, hínár kivonattal. Mikrokristály részecskéivel hatékonyan tölti ki a barázdákat, teljesen sima felületet képezve ezáltal. Eltünteti a körömhibákat és elszíneződéseket. A hínár kivonat segíti a saját köröm növekedését és regenerációját.
Alap- és fedőlakk -> Védelem és csillogás
Alapozó és fedőlakk egyben. Alapozó lakként védi a saját körmöt az elszíneződéstől és fokozza a színes lakk tapadását. Fedőlakként fényt ad és védőréteget képez.High ShineGyémánt fénylakk -> Intenzív ragyogás
Rendkívűl magas fényű, gyorsan száradó fedőlakk, melynek intenzív ragyogását a szabad azemmel is látható, aptó gyémántszemcsék biztosítják.
Xtreme Hard


Körömerősító -> Extra ellenállás
Forradalmian új összetételű körömerősítő lakk természetes körömre. Behatol a köröm keratinállományába, ahol a keresztöltéseket szaporítja, ezáltal a köröm még erősebb, ellenállóbb lesz. Gyémánt-őrlemény tartalmának köszönhetően ragyogó fényt ad a körmöknek.
Matte Lac


Mattító lakk -> Trendi matt hatás
Csillogásmentes, matt felületűre száradó fedőlakk. Bármilyen színes lakk, vagy színes zselé és porcelán felületre alkalmazható. Alatta az eredeti színek és minták ugyonolyan élénkek maradnak; egyedül csillogásukat vesztik el. A matt hatás egy, most megjelent divatirányzatok közül. Aki ennek hódol, szüksége lesz erre a lakkra.


Nektek melyik tetszik?

You Might Also Like

0 megjegyzés