Aussie - Kényeztesd magad egy hajkondicionáló csodával

21.8.13

Az Aussie történet...
1979-et írunk. Tom Redman, amierikai hajvarázsló a mesés Ausztráliában jár, és lenyűgözve tapasztalja meg a fincsi egzotikus gyümölcsöket és az ősi győgymódok gazdag variációit. Míg az olyan helyi érdekességeket tanulmányozza, mit például a golyós eukaliptusz vagy a vadgesztenyefa kérge és a jojoba magolaj, csak arra tud gondolni, hogy mi mindent tehetne a gubancos hajért. Ton eredeti, 3 Perces Csoda receptje ma már több mint 30 éves... és azóta is csodákat művel. Csak a Dm-ben kapható!

Az Aussie termékeit imádni fogod. És cserébe, az Aussie is imádni fogja a hajad.

Miracle Moist


Termékcsalád száraz és károsodott hajra, ausztrál makadámia dió olajjal, SAMPON A természet csodájaként, még a száraz és károsodott hajszerkezetbe is behatol, és segít annak táplálásában, hogy a hajad selymes legyen. A hajad extra táplálásra szomjazik? BALZSAM Varázslatos formulája a száraz és károsodott hajszerkezeten is áthatol, hogy hajad puhává, selymessé és táplálttá váljon.

Mega Instant

Termékcsalád mindennapos használatra, a titokzatos ausztrál Anigozanthos Flavidus növény kivonattal. SAMPON Mindennapos használatra. Anélkül tisztít, hogy elnehezítané a hajad, amely hihetetlenül rugalmassá válik. BARZSAM Mindennapos használatra. Nem nehezíti el a hajad, könnyen kimosható. Lenyűgöző puhaságot és fényt ad.Aussome Volume

Sampon és balzsam gyenge és vékonyszálú hajra, ausztrálsörmaláta kivonattal.SAMPON M egemeli a hajat, volumenről volumenre - a gyökerektől egészen a hajvégekig. A WOW-hatás garantált. BARZSAM Voliment adó, könnyed formula. A világ 8. csodája!

                                      Colour Mate


Termékcsalád külön kezelést igénylő festett és rakoncátlan hajra. Illatos ausztrák vadbarack kivonatot tartalmaz. SAMPON Különleges formulája segíti visszaadni a festett hajad egészséges kinézetét, és hozzájárul ahhoz, hogy meg is őrizhesd azt. BARZSAM Különleges formulája fényt ad a hajadnak, és segít formában tartani. INTENZÍV BARZSAM Külön ápőlást igénylő festett haj számára. Mélyen táplálja, és újraépíti a festett hajat. 
Luscious Long
 
Termékek hosszú hajra, az ausztrál Kékhegység egyes területein honos hegyi növény kivonatával. SAMPON Segít, hogy hajad újra puha és fényes legyen. BARZSAM Segít selymes puhaságot és ragyogó fényességet adni a hajnak. INTENZÍV BALZSAM A Luscious Long termékcsalád tagja - a különleges ápolást igénylő hosszú haj számára, ausztrál eukaliptusz kivonattal és avokádó olajjal. Segít a mélyhidratálásban, regenelálja és táplálja a hosszú hajat. Igazi elixír. Mutasd meg a hosszú hajadnak, mennyire szereted!
Hogy tetszik az új hajápolási termékcsalád?

 

You Might Also Like

0 megjegyzés