AVON újdonságok

26.1.14


 Az Avon  újdonságai a csodás kozmetikai eszközök és kozmetikumok szerelmeseinek. Rengeteg szuper termék vár rád és rengetek akció Valentin nap alkalmából a katalógusból.Megújult az Irresistibly Sexy kollekció. Az új termékek között megtalálható az Irresistibly Sexy szempillaspirál, melynek spirálkeféje segít a pillákat íveltté és dússá varázsolni anélkül, hogy azok összetapadjanak. A Irresistibly Sexy rúzsceruza négy új árnyalatát a Valentin nap romantikája ihlette, így a kollekcióban megtalálható  a red vixen, a promiscuous plum, a naturally naked és a sensual pink.  A rúzsceruzák ára: 1700 Ft/db.


 A SuperShock MAX szempillaspirál speciális spirálkeféjének köszönhetően a pillák dúsak és merészen íveltek lesznek. Továbbfejlesztett „szempillaépítő” összetétele  maximális hatást nyújt, de nem nehezíti el a pillákat. Szempillaspirál ára: 2070 Ft.
 

 Az Ideal Flawless CC krém az alapozók új generációját képviseli, öt árnyalatából bárki megtalálja a kedvére valót. A kis kiszerelésű termék ára 850 Ft.


A ferde végű ecsetet a pirosító felviteléhez ajánljuk. Ecset ára: 1700 Ft.


 A kerek ecsetet a púder felviteléhez és a felesleg eltávolításához ajánljuk. Ecset ára 2500 forint.


A satírozóval ellátott ecset szemhéjpúder felvitelében nyújt segítséget. Ecset ára: 1300 Ft.


Az alapozó sima és egyenletes felviteléhez az  új alapozó ecsetét ajánljuk. Ecset ára: 1700 Ft.


A kétféle fésűvel ellátott ecset a szemöldökhöz és szempillához  használható. Ecset ára: 1200 Ft.

Kinek melyik tetszik?

You Might Also Like

0 megjegyzés