Essence Happy Girls are pretty Contouring Set

29.10.15


A Müllerben járva nem tudtam ellenállni az essence legújabb trendkiadásának. A teljes kínálatot itt találjátok meg.  Régebben írtam, hogy meg fogok venni jó pár terméket, ez így is lett. Szóval hamarosan a többi kozmetikumról is olvashattok a blogon. 


Bevallom, hogy ez az első kontúr palettám, de nagyon tetszik. Kicsit még bizonytalanul használom, de remélem hogy hamar belejövök. Az ilyen paletták általában minimum kettő, de általában jóval több színt tartalmaznak. Első használathoz  tökéletes ez a paletta. A kontúrozás lényege az, hogy a tökéletesnek tartott ovális arcforma kialakítása. A csillogó, világos színt mindig a kiemelésre, a sötétebb színt pedig elfedésre használjuk. 
A jól megszokott strapabíró csomagolásban kapjuk a terméket. A színek csodásak, a kiemelő színben apró csillámok találhatók, ami még jobban felhívja magára a figyelmet. Nagyon könnyen eldolgozhatók a színek, tökéletes a textúrájuk mivel nem porozódik. Már szinte természetesnek hat. Kicsit féltem, hogy túl sötét lesz a szinte falfehér bőrömnek. De nem lett az, hiszen nem túl intenzívek a színek. Valamit most nagyon eltalált az essence.Kapható: Müller
Mennyiség: 7,4 g
Ára: 1250 Ft

Hogy álltok a kontúr palettákkal? Milyen márkát használtok? 

You Might Also Like

0 megjegyzés