Essence Pure Nude Family

19.10.15Ki ne szeretne és természetes hatású sminket készíteni. Ennek alapja az essence pure NUDE termékcsalád. Itt megtalálhattok az  alapozón át a púderig mindent, ami egy tökéletes nude sminkhez kell. Kiválló termékei nagyon vonzó áron kapható a drogériákban.Essence Pure Nude Púder

Végre egy púder, ami gyönyörűen egyesíti a csillogó pigmenteket a tökéletes fedéssel. Márványos kialakításával természetesen hat a bőrön. Apró kis csillámok találhatók benne, így elkerülendő a highlighter használata. Elégé kemény a púder így nem kell félni, hogy szétporlik. Minden bőrtípusra ajánlom.
4 árnyalatban kapható.Árnyalat: 01 nude ivory
Mennyisége: 7 g
Ára: 1299 Ft
Kapható: DrogériákEssence Pure Nude korrektor

Ez a korrektor kimondottan a szem alatti nagy karikákhoz lett kitalálva. Aminek személy szerint nagyon örülök, hiszen reggel nincs is ijesztőbb mint a nagy karikák a szemem alatt. Krémes textúrája nem ül bele a szem alatti ráncokba, hanem szépen elfedi azokat. Neszesszerben van a helye a kedvenc rúzsod mellett.
3 árnyalatban kapható.Árnyalat: 10 pure beige
Mennyisége: 3.2 gramm
Ára: 949 Ft
Kapható: Drogériák


Essence Pure Nude AlapozóKönnyű, krémes textúrája miatt könnyű eldolgozni. Az arcon szép visszafogott matt finist biztosít. Ha vékonyan kened fel nincs maszkhatása. Az illata kicsit fura. Nagyon könnyű adagolni, hiszen pumpás adagolóval rendelkezik.
3 árnyalatban kapható.


Árnyalat: 01 pure beige
Mennyisége: 30 ml
Ára: 1399 Ft
Kapható: Drogériák


Már ti is kipróbáltátok? 

You Might Also Like

2 megjegyzés

 1. Nem...nem bízok az essence alapozókban...volt egy vicces találkozásom a hosszantartóval, azóta max a habállagút merném megvenni tőlük...Viszont a púder érdekes - csak sajnos tele vagyok púderrel...><
  Egyébként ezek a legvilágosabb árnyalatai? :O
  (Képeken keresztül is sötétnek tűnnek nekem...főleg az alapozó...:/)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen ezek a legvilágosabb árnyalatok. Nekem ez a harmadik essence alapozóm, hát eddig én se vettem újra egyiket sem. de ebben látok reményt :)

   Törlés