NYC Big Bold Angel Lash Szempillaspirál

24.11.15


Bevallom őszintén, hogy nem sok NYC termékem van, hiszen a szemhéjpúderei nagy csalódás volt számomra, de most kap egy újabb esélyt. A Müllerben jelenleg kapható összecsomagolva, amint a képen is látható a Big Bold Angel Lash szempillaspirál és egy automata fekete szemceruza. Nagyon kedvező ára és a kíváncsiság miatt rögtön meg is vettem.


A szempillaspirál angyali pillákat ígér, de vajon be is tudja tartani? 

A spirál feje elég nagy, duci és homokóra alakú. Erősen hasonlít a  Rimmel Scandaleyes Retro Glam szempillaspirálra, hiszen azonos a fejkialakításuk. Én kimondottan jobban szeretem a keskeny fejű szempilla spirált, hiszen azzal a legapróbb szempillát is elérem.  Maga a fekete festék elég folyékony, nem csomós. 


Használat közben

Mivel elég folyós a fekete festék, így szépen be lehet vonni vele a pillákat. Hamar szárad és nem marad ragacsos a szempillák. Száradás után szépen megmarad, ami kimondottan alap egy jó szempillaspirálnál, hiszen senki nem akarja hogy darabok hulljanak le belőle. Sajnos én nem tapasztalom azokat az óriási szempillákat, sem a dús hatást sem. Nálam ez egy olyan jó közepes pontszámot kap.


Kapható: Müller
Mennyiség: 12 m
Ára: 1215 Ft

Hogy álltok a NYC termékekkel? Nektek van ami bevált?

You Might Also Like

0 megjegyzés