EOS SMOOTH SPHERE LIP BALM - STRAWBERRY SORBET

8.12.15


Országszerte nagy népszerűségnek örvendő Eos ajakbalzsamot hoztam ma el nektek. Ki ne hallott már róla, hiszen teljesen természetes anyagokból készült és a külseje nagyon eltér a megszokott ajakápolóktól. Sajnos itthon csak webáruházakban és a Nailland standjánál kapható. 


Termékleírás

95%-ban organikus, 100%-ban természetes alapanyagokból készült
Tele van antioxidáns gazdag E-vitaminnal, nyugtató shea vajjal és jojoba olajjal, amitől az ajkak hidratáltak, puhák és szenzációsan simák lesznek. 

Véleményem

Már nagyon régen ki szerettem volna próbálni ezt az ajakbalzsamot, de valahogy sokallta az árát. Régebben olvashattatok hasonló replika ajakápolóról, de azért mégis ez az igazi Eos. Így nagyon örültem neki mikor megkaptam szülinapi ajándékba. Azóta le se bírom rakni. Isteni málna illata és még az íze is finom. Nagyon jól hidratálja az ajkaimat és teljesen színtelen. A csomagolásától teljesen odavagyok, hiszen  nagyon aranyos gömb alakú. Apró mélyedések az oldalán könnyítik a kupak lecsavarásában. Teljesen táskabarát, hiszen róla nem fog leesni a kupak soha. Talán még az a legjobb benne, hogy teljesen természetes alapanyagból készült. Manapság már rengetek ízben kapható az Eos ajakápoló.

  Bátran ajánlom mindenkinek, hiszen aki egyszer kipróbálja imádni fogja.

Kapható: iparfumeria
(Itt a legolcsóbb)
Mennyiség: 7 g
Ára: 1990 Ft

Már kipróbáltátok az Eos ajakbalzsamot? Milyen ízben van meg nektek?


You Might Also Like

0 megjegyzés