RossettiBizsu

1.12.15


Lehetőséget kaptam a RossettiBizsutól, hogy néhány általam kiválasztott ékszert bemutathatok nektek itt a blogon. Hatalmas öröm volt számomra ez a lehetőség, amit nagyon köszönök a RossettiBizsunak. Látogassatok el a webshopba, ahol nagyon szép minőségi ékszereket vehettek nagyon kedvező áron és hihetetlen gyors szállítással. Minden alkalomra megtalálhatod a tökéletes kiegészítőket.


Virágcsepp fülbevaló - 680 Ft

Gyönyörű csepp alakú fülbevaló, melyet apró kunkori vonalak és virág díszít. Arany színe tökéletes eleganciát tükröz. Egyedi és kifinomult, tökéletes választás mellyel elbűvölhetsz mindenkit. Feltűzött hajhoz ajánlom, hiszen így kellő figyelmet kaphat a fülbevaló. Elegáns megjelenéshez szinte elengedhetetlen.
Ezüst virág harmattal fülbevaló - 1340 Ft

Akár esküvőre, akár szalagavatóra is tökéletes. Elegáns virág alakú fülbevaló rengetek apró kővel. Változatos kőméreteivel még feltűnőbb és csillogóbb. Ezzel a ezüst színű fülbevalóval, biztos az est fénypontja leszel. A hajadról se feledkezz meg, göndörítsd be a hajadat és tűzd fel egy könnyed kontyba. Nyugodtan hagy néhány tincset ki, így még elbűvölőbb eszel.
Zafír levélke fülbevaló - 740 Ft

Egy újabb elegáns fülbevaló, ami kissé rafinált és mégis tökéletes. Különböző méretű és színű kövekkel van díszítve, amik tökéletesen kiegészítik egymást. Bátran kísérletezz vele. Még mindig a feltűzött frizurát pártolom, hiszen egy ilyen fülbevalót vétek elrejteni.
Kis kristály kockák fülbevaló - 240 Ft/ 2 pár

Néha kell az egyszerűség és a letisztultság. Épp ilyen ezek az aranyos kocka alakú fülbevalók. Különlegesség bennük, hogy  átlátszók, így teljesen olyanok mintha kristályok lennének. 


Rendeltetek már a RossettiBizsutól? Melyik a kedvenc ékszeretek tőlük?

You Might Also Like

0 megjegyzés