Rimmel Brow This Way

5.1.16


Ki ne ismerné a Rimmel Brow This Way szemöldök formázó palettát, hiszen az egyik leghíresebb és legjobb a piacon. Különlegessége, hogy egyből két fajta szemöldök formázót kapunk. 


A legtöbb kozmetikai márkánál külön tudod megvásárolni a szemöldök formázó por, waxot és spirált, amiért egy kisebb vagyont is elkérhetnek. Hála a Rimmel-nek megkapjuk a por és a waxot egy szuper csomagolásban és még két különböző miniatűr ecsettel. A szemöldökpor tökéletes harmonizál a waxal, így nem lehet hibázni a szemöldök formázással. 


A tökéletes megjelenés érdekében kapunk egy spirál ecsetet a rakoncátlan szálak megigazítására, és a tökéletes felvitelhez dupla végű, ferdén vágott ecsetet. Gyönyörűen intenzívek a színei és könnyen összedolgozhatók. Tökéletes fedés érdekében használd mindkettőt.


A alsó képen természetes állapotban látható a szemöldököm. Alapjáratban elég vékony, így szemöldökformázáskor ügyelnem kell nagyon arra, hogy természetesen hasson és ne csak egy vonal legyen. 


Az alsó képen látható az eredmény, itt mindkét terméket használtam, azaz a waxot és a szemöldökformázó port is. Engem nagyon meglepett és teljesen beleszerettem ebbe a termékbe. Amit vártam tőle tökéletesen teljesíti is, hiszen nem annyira feltűnő, természetesen hat és nagyon tartós.


Kapható: Dm, Müller, Rossmann
Mennyiség: 1.3 g
Árnyalat: 003 dark brown
Ára: 1299 Ft

Ti már kipróbáltátok? Mennyire vált be nektek?

You Might Also Like

0 megjegyzés