Legújabb kedvencem : Freedom Eyeshadow

18.5.16


Sorban nyílnak az országban a Pepco üzletek, így nem volt kérdés hogy muszáj ellátogatnom  egyik üzletükben. A rengeteg ruhán túl játék, lakberendezési tárgyak és kozmetikumok is kapható. Itt találkoztam először a Freedom márkával.


Aki még nem találkozott a Freedom márkával, annak itt az ideje beszerezni belőle jó pár terméket. Nagyon ajánlom a mono szemhéjpúdereket, mert gyönyörű színe és pigmentáltsága miatt hamar nagy kedvencé vált. Sajnos itthon még nem kapható a teljes színkollekció, de így is kb. 10 szín közül válogathatsz.


Első körben egy matt és két csillogó szemhéjpúderrel tértem haza. Sajnos a csomagolása nem a legstrapabíróbb, röviden elég gagyi. De kárpótlásul nagyon jó minőségű szemhéjpúdert kapunk. Az első szemhéjpúder egy matt, világos barna színű festék, ami a trend 240 matte taupe nevet viseli. A középső egy bronz színű, csillogó szemhájfesték nude 207 néven. Az utolsó egy babarózsaszín, csillogós szemhéjfesték, amit gilded 216 hívnak. Mindhárom szín szerintem alapdarabnak számít. A festékek kellően pigmentáltak és nagyon tartósak.


Kapható: Pepco
Kiszerelés: 2 g
Ára: 349 Ft/db

Kifogjátok próbálni?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. A matt árnyalat még kontúrozásra is jó lehet, legalábbis kép alapján úgy tűnik, hogy elég szürkés hozzá :)

    VálaszTörlés
  2. A matt szín is nagyon tetszik, de az a bronz valami elkepesztő!:)

    VálaszTörlés