Novemberi kedvencek

4.12.16


Egy új sorozatot indítok a blogon kedvencek címmel. Röviden arról fog szólni, hogy bemutatom az aktuális kedvenceimet időről időre. Remélem, hogy tetszeni fog nektek.


Mint ahogy látjátok csupa Essence termékről fog szólni ez a bejegyzés. Mint sokaknak nekem is egyik kedvenc márkám az Essence, hiszen pénztárcabarát, minőségi és változatosak a kozmetikumai. A trendkiadásairól meg nem is beszélve.


Már több mint két éve nagy kedvenc a Lash Princess szempilla spirál, hiszen igazi hercegnős szempillát varázsol. Sajnos kedvenc gél szemceruzámat kivonták a forgalomból így most az Extreme Lasting szemceruzával kísérletezek. Könnyű, krémes és tartós, bár a ceruzahegyezővel nincsen jó viszonyban.


Néhány újdonságot is kipróbáltam, télre tökéletes ez a shea vajas kézkrém. Ilyenkor a színezet ajakbalzsamokat részesítem előnyben, hiszen nem csak színt ad ajkaimnak hanem ápol is. Mindenképpen próbáljátok ki a Mini Sheer ajakbalzsamot és a Colour & Care ajakrúzst.  


Kedvenc korrektorom a Get picture ready!, hiszen tökéletesen fed és könnyen eldolgozható. Főleg a karikás szemem alá használom. 

Az alsó képen a Get picture ready! korrektor, Extreme Lasting szemceruza, Mini Sheer ajakbalzsam és Colour & Care ajakrúzs tesztje látható.


Nektek mi most az aktuális kedvencetek?

You Might Also Like

0 megjegyzés