Avon tavaszi újdonságok

25.2.14


Vidám, élénk színek... Itt a tavasz, csodás újdonságokkal rukkolt elő az Avon. Ami a legjobb bennük, hogy most akciósan rendeletet meg, nyugodtan lapozz bele ITT a jelenlegi újságba.

Eye Dimensions hármas szemhéjpúder

Az Eye Dimensions hármas szemhéjpúderrel igazi nőnek érezheted magad! A szemhéjpúder többdimenziós hatást biztosít, a színek keverhetőek és építhetőek, csillogó ragyogással, 6 féle 
árnyalatban. A termék ára: 2360Ft. Most akciósan 1499Ft-ért rendelheted meg.

Márványos arcpirosító


 A tavaszi lágy színekhez és új sminktrendekhez alkalmazkodva pasztell kollekcióval jelentkezik Nőnap alkalmából az AVON. A kollekció többek között tartalmazza a márványos arcpirosítót, mely többféle árnyalatból áll, így gyönyörű pírt ad az arcodnak. A termék ára: 2860Ft. Most akciósan 1899Ft-ért rendelheted meg.

 Pro+ hosszantartó körömlakk

Cultured Purple

Cultured Purple

 A Pro+ hosszantartó körömlakk 2 új árnyalattal, a Cultured Purple és a  Cultured Purplezal jelentkezik. A termék ára: 1380Ft. Most akciósan 829Ft-ért rendelheted meg.

 Szaténfényű körömlakk


 A kollekció következő darabja a szaténfényű körömlakk, mellyel újabb réteget húzva körömlakkodra szaténfényű hatást érhetsz el. A termék ára: 1450Ft. Most akciósan 899Ft-ért rendelheted meg.

 Körömdíszítő szett


Tedd egyedivé és csillogóvá saját magad a körmeidet! Az AVON vadonatúj körömdíszítő kövekkel és csipesszel jelentkezik, egy szettben. A szett 12 féle színes, csillogó követ tartalmaz, a csipesz segítségével pedig könnyedén felhelyezheted körmeidre a csillogó díszeket. A termék ára: 1960Ft. Most akciósan 999Ft-ért rendelheted meg.

Kinek, mi nyerte el a tetszését?

You Might Also Like

0 megjegyzés