Lovely Cosmetics

6.7.14


Újabb  újdonságokról számolok be, de ma a Lovely Cosmetics jóvoltából. Már ti is biztos észrevettétek, hogy egyre több mindent áraznak le véglegesen az állványról. De ne aggódjatok, hisz csodás új termékeket kapunk cserében. Hamarosan meg nyereményjáték is várható az oldalon.

 

 COLOR WEAR LONG LASTIN RÚZS

 


Rúzs hosszantartó formulával, ceruza formával. Krémszerkezete lehetővé teszi a könnyű és pontos applikációt és biztosítja maximális kényelmet. Tartós, intenzív és matt szín. Elérhető 4 színben.

 HIPNOTIKUS SZEMEKAz ősz színei által ihletett szimpla szemhéjpúder. A holografikus fény a tekintetednek divatos „holographic eyes” hatást biztosít. A szemhéjpúderek különböző, a nyári emlékeket felidéző lenyomatokkal kaphatók, pl.: kagyló, horgony,  csikóhal, melyek a hideg napokon is melegséget csempésznek napjaidba. E vitamin tartalma ápolja a szemhéj érzékeny bőrét, ezzel fiatalos külsőt kölcsönözve tekintetednek.


VONZÓ TEKINTET Az új Lovely Matte Make up gazdag színválasztékával különleges, feltűnő sminket készíthetsz, mely hosszú órák elteltével is tartós marad. E vitamin tartalma ápolja a szemhéj érzékeny bőrét, ezzel fiatalos külsőt kölcsönözve tekintetednek. A szemhéjpúder nem szóródik, és nem gyűlik össze a szemredőkben. 8 divatos színösszeállításban kapható.

 SZATÉNOS SZÍNEK Az I love Satin szemhéjfesték könnyed, szaténos csillogást biztosít a tekintetednek. Egy csomagolásban két egymást kiegészítő klasszikus szín található. E vitamin tartalma ápolja a szemhéj érzékeny bőrét, ezzel fiatalos külsőt kölcsönözve tekintetednek.

 EYE SHADOW – SZEMHÉJPÚDER CERUZÁBAN Hosszantartó szemhéjpúder ceruzában. A krém formula megkönnyíti a könnyű és pontos applikációt. A szín tetszésed szerint fokozható a szükségtől és hangulattól függően. Elérhető 4 színben (zöld, barna, acélszürke, kék).

 KOLLAGÉNES ÁPOLÁS Dúsító, hosszabbító hatású spirál, mely kollagén tartalmánál fogva ápolja  és regenerálja a szempillákat hosszú órákon keresztül is. Ha a szempilláid a sok festéstől tönkrementek, kiszáradtak, akkor érdemes kipróbálnod a Collagen Wear szempillaspirálunkat. A kefe speciálisan úgy lett kialakítva, hogy maximális dús és hosszabbító hatás érhető el vele, szép mélyfekete árnyalatban.

SZÍNES SZEMPILLASPIRÁLOKPelyhes és homogén tömeg biztosítja minden szempilla pontos fedését és kiemelését. Könnyűek applikációban. 3 pasztell színben elérhetőek: Intense Green, érzéki Lady Violet, kobaltkék Romantic Blue. Biztosítsd a tömegből való kiemelkedést és eredeti módon fessd szempillaidat – először fekete szempillaspirállal, azután fesd a végét színes szempillaspirállal.

Hogy tetszik?

You Might Also Like

4 megjegyzés

 1. fúúú a második rúzs nagyon felkeltette az érdeklődésemet!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szuper, én alig tudok választani közülük :)

   Törlés
 2. a rúzsok egyszerűen mesések, a szempillaspirált pedig be kell majd szereznem *-* szempillaspirál gyújtó vagyok, ez sem hiányozhat :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csodálatosak, nem de? Minden lány gyűjt valami kozmetikumot, én a rúzsokat meg az ajakápolókat :)

   Törlés