Catrice Metallure

8.8.14


Egyedülálló metál színek, egyenes vágások és könnyed, hosszú ruhák ezüstös mintázattal – ez jellemzi a késő nyári kifutókat, a márvány trenddel összhangban. A divat kiegészítők is egyre feltűnőbbek, fényesebbek lesznek. Nem futurisztikus, de mégis a friss, természetes stílus kerül előtérbe. A Catrice Mettalure limitált kiadás2014 augusztusától a Müller drogáriákban.

CATRICE Mettalure – Metallic Marble Szemhéjpúder
It’s time to Shine! A kifejező szemfestési technikák tökéletesen passzolnak a mostani metál trendhez. A Mettalic Marble szemhéjpúder magasan pigmentált, innovatív lágy, púder textúráját nagyon könnyű felvinni és elkenni. A szemhéjpúder intenzív színt biztosít, nem mindennapi fénnyel kombinálva. Válassz a csodás színkombinációk közül: rezes-rozé fehér, vagy sötétezüst árnyalattal vagy visszafogott\intenzív arannyal. Elérhető 3 árnyalatban: C01 Metalight, C02 Metalfusion és C03 Metallicious.
Ajánlott fogyasztói ár: 1099,- FtCATRICE Mettalure – Szempillaspirál Fedőréteg & Tus
Az innovatív Szempillaspirál Fedőréteg & Tus gyönyörűen kiemeli a szemeket. A 2 az 1-ben terméket használhatod folyékony szemhéjtusként és szempillaspirál fedőrétegként is a kétvégű applikátornak köszönhetően. A fekete gyémánt textúrát – fekete, ezüstös-metálos csillogással – nagyon könnyű felvinni és hatása rendkívül hosszantartó. Elérhető 1 árnyalatban: C01 Dazzling Dark. 
Ajánlott fogyasztói ár: 1249,- FtCATRICE Mettalure – Ajakrúzs
A klasszikus rúzs a metálos sminkhez a tökéletes választás. A magasan pigmentált textúra szuper krémes és nagyon lágy érzést kelt az ajkakon. Hosszantartó hatás és fél-matt hatás jellemzi. A rozé gold, enyhén márványos csomagolás tökéletes harmóniában van a Mettalure kiadással. Három limitált árnyalatban elérhető – rozé gold, pink és piros (C01 Metalight, C02 Alluring Pink és C03 Alluring Red).
Ajánlott fogyasztói ár:1249,- Ft
CATRICE Mettalure  – Csillogó Bronzer 
Az égetett bronzosító púder rozé gold-márványos textúrája természetes színt és visszafogott fényt ad az arcodnak és a nyak vonalának. Az emelt kupola forma visszafogott metálos-márványos csillogással gyönyörűen néz ki. Elérhető egy árnyalatban: C01 Shimmer Shade
Ajánlott fogyasztói ár: 1549,- FT


CATRICE Mettalure – Körömlakk 
Gyönyörű szín, tökéletes fedés és ragyogó metálos csillogás. Az egész Mettalure kollekció visszatükröződik ebben az öt körömlakk színben. Az extra széles reservoir ecset pont megfelelő mennyiségű lakkot visz a körömfelszínre csikozódás nélkül. Akár már egy ecsetvonás elegendő a tökéletes metálos manikűrhöz. Elérhető 5 különböző árnyalatban: C01 Alluring Red, C02 Alluring Pink, C03 Metalight, C04 Metallicious és C05 Metalfusion
Ajánlott fogyasztói ár: 799,- FT

Mi tetszik a legjobban?

You Might Also Like

0 megjegyzés