Essence a NAGY leárazás / teljes lista /

24.12.14


Itt az idő a szokásos NAGY leárazásnak. Személy szerint én már nagyon vártam, igaz hogy így sok szuper termék kerül a süllyesztőbe, de nem kell aggódni. Hisz rengeteg újdonsággal is jelentkezik az Essence. Az árak maradnak, azaz 350Ft-ba fognak kerülni darabja. Január végére várható.
Mi fog a legjobban hiányozni?

You Might Also Like

8 megjegyzés

 1. Édes Krisztusom!:D Annyi jó terméket kivonnak. Amit még gyorsan be kell szereznem az a gel nails at home szett, illetve néhány szemhéjpúder valamint a krémes szemhéjfestékekből egy két szín. :)
  Aminek örülök, hogy kivonják az a lash curler szempillaspirál, mert szerintem abszolút felesleges. Nem igazán jött be, valamint semmi funkciója nincs annak a csavargatós izének a tetején.

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Január végén várható a leárazások :)

  VálaszTörlés
 4. A mini led lámpa nincs az essence honlapján a kifutó termékeknél. Biztos, hogy az is kifutó termék? Ha igen, akkor mennyibe kerülne? Gondolom nem 350 Ft-ba.
  Közi előre is!

  VálaszTörlés
 5. Szia, fél áron volt kapható a led mini lámpa a kijelölt üzletekben.

  VálaszTörlés
 6. Rendben! Köszi a választ! :) Bár, ha kivonják az alap-és fedőlakkot, meg azt a primer & cleanser-t, akkor szerintem felesleges, mivel ha jól láttam az új termékek között olyan fedőlakk és alaplakk lesz, ami nem LED lámpára köt, hanem rendesen szárad, mint egy körömlakk.
  Mindegy. Még egyszer köszi a választ! :)

  VálaszTörlés