Marie Colette Zuckerpüppchen duschgel & Bodylotion

3.1.16


Számomra egy új márkáról lesz szó, ami nem más mint a Marie Colette. Röviden a Müller saját márkája amely parfümöket, dezodorokat és illatosított testápolókat, testvajakat kínál. Jelen pillanatban elég kevés termék található belőle. Ha nem lenne ilyen cuki a csomagolása nagy eséllyel észre se vettem volna.

Termékleírás

"Keresd fel saját csodaországod, mely tele van édes csábítással. Élvezd a finom, mennyei illatkombinálciót. Gyorsan beszívódik, bőrödet bársonyossá teszi."

Marie Colette Cukorbaba Tusolózselé

Távol álljon a terméktől a zselés állag, így inkább maradjunk a tusfürdő elnevezésnél. A csomagolása egyszerű átlátszó műanyag, amiről érdemes beszélni az a nagyon aranyos címkéje. Cukorka, cupcake és szív alakú nyalókák láthatóak rajta, nagyon édes. Pont mint a termék, hiszen kellemes édes illata van, rózsaszín színű. De az állaga borzalmas eredetileg tusoló zselé lenne, de folyik mindenfelé, a zseléhez semmi köze. Könnyű eloszlatni, finom habot képezni vele. Édeskés illatot még fürdés után is éreztem, de egyáltalán nem tolakodó ez az illat.


Marie Colette Cukorbaba Testápoló

Nagyon tetszik a testápoló tubusos kiszerelése, hiszen szerintem praktikusabb és kevesebb helyett foglal mint flakonos vagy tégelyes társai. A csomagolásáért teljesen odavagyok, mint már írtam. Végre a krémnek elég sűrű az állaga így bátran jelentem ki, hogy ez tényleg testápoló krém. Egyszerű fehér színű és azonosan édes az illata, mint a tusolózselének. Könnyen beszívódik és az illata kicsit megmarad beszívódás után is. Meglepő, de mintha puhább is lenne a bőröm használat után.

Mindkét terméket csak azoknak ajánlom, akik szeretik az édes, cukorkás illatot.


Marie Colette Cukorbaba Tusolózselé 

Kapható: Müller
Mennyiség: 250 ml
Ára: 295 Ft

Marie Colette Cukorbaba Testápoló

Kapható: Müller
Mennyiség: 250 ml
Ára: 395 Ft

Mennyire szeretitek a cukorka illatú testápoló termékeket? Kipróbáltátok már ezt a márkát?

You Might Also Like

0 megjegyzés