Essence lashes to impress műszempilla 03 half lashes

22.2.16


Gondolom már nektek is megfordult a fejetekben, hogy kipróbáljátok milyen műszempillát viselni. Elég nehéz megtalálni a tökéletes darabod, hiszen nemcsak megfelelő méretűnek kell lennie, hanem törekedni kell a természetes hatásra is.  


Első műszempillámat még a kínaiban vettem, most szólok, hogy azt felejtsétek el. Annyira tömött, mű volt az egész, hogy nem is bírta a szemem, plusz még borzalmasan is állt. Így arra jutottam, hogy kipróbálok egy kevésbé feltűnő, könnyebb darabot, ezért esett a választásom az essence lashes to impress műszempillára. 


A kis szett tartalmaz egy pár műszempillát és egy hozzávaló ragasztót. Kezdőknek tökéletes, hiszen minden egyben van. Ez egy rövidebb soros műszempilla, amely lényege hogy a szem külső sarkába hosszabbítsa meg pilláinkat, így csábos cicás tekintetet kölcsönöz. Különböző méretű, hosszabb rövidebb pillák váltogatják egymást a természetesebb hatás érdekében. 


A ragasztó elég picurkának tűnik, de ne tévesszen meg senkit, hiszen jó pár műszempilla ragasztáshoz elég.  Viszont érdemes figyelni rá, hogy ne hagyd sokáig kupak nélkül, hiszen levegőre szárad meg a ragasztó. Sokan küzdeni szoktak a műszempilla ragasztó eltávolításával, hiszen elég szépen odaragad. De nem kell megijedni, hiszen kétfázisú szemfestéklemosóval vagy babaolajjal pillanatokon belül eltávolítható.

Kapható: Dm, Müller, Rossmann 
Ára: 949 Ft

Milyen márkájú műszempillát használtok? 

You Might Also Like

0 megjegyzés