Soft & Gentle alumínium mentes dezodor

16.5.16


A Soft & Gentle Nagy-Britanniában már évtizedek óta az angol piac egyik legmeghatározóbb szereplője az izzadásgátlók piacán, és most egy forradalmi újítással frissítette termékportfólióját. Az új alumínium-mentes izzadásgátló termékcsalád három különböző illatban lesz elérhető Magyarországon 2016. április közepétől.
Az alumínium-klorid mentes formula egyedülálló módon akadályozza meg a verejtékezést. A természetes növényi kivonatok összehúzzák a verejtékmirigyeket ezáltal jelentősen csökken az izzadás mértéke is. A zsálya kivonat puhítja a hónalj érzékeny bőrét, megakadályozza a testszag kialakulását, míg a mezei zsurló hatékonyan csökkenti a verejtékmirigyek méretét. Az igazán hatékony formulának köszönhetően a termékek olyan izzadásgátló hatást tudnak biztosítani, amelyet eddig csak az alumínium tartalmú dezodorok nyújtottak!

Az új Soft & Gentle izzadásgátlókat vegánok és vegetáriánusok is használhatják, az újrahasznosítható flakonokban kapható termékek három kellemes illatban – Active, Floral és Care – érhetőek el, így mindenki könnyedén megtalálhatja a személyes favoritját.

Az alumínium-mentes Soft & Gentle termékek 150 ml-es kiszerelésben elérhetőek a dm, Rossmann üzletekben 1099 Ft-os áron.

Kifogjátok próbálni?

You Might Also Like

0 megjegyzés