ESSENCE BLOSSOM DREAMS

16.4.17


Egyszerűen nem tudtam ellenállni az Essence legújabb tavaszi kollekciójának. Gyönyörű pasztell színű és apró virággal díszített kozmetikumok, amelyek között hatalmas újdonságnak számít a szivárványos highiter. Jelen pillanatban is kapható a trendkiadás a Rossmann drogériákban.


Külföldön már egy jó ideje, itthon csak pár hónapja tört be a szivárványszínű highiter őrület. Eddig rengeteg D.I.Y. projekttel találkoztam az interneten, de végre itthon is kapható. Ha jól tudom az Essence állandó termékei közt is kapható egy hasonló szivárvány highiter, de az sötétebb színösszeállításban. Ilyen ecsettel még nem találkoztam, hivatalosan highiter és pirosító ecset. Bár nem tudom, hogy ezzel a lapos fejű ecsettel milyen lehet a pirosítót eldolgozni. De kontúrozáshoz biztos, hogy használni fogom. A körömreszelő egy átlagos két oldalú reszelő, aranyos virág mintája miatt vettem meg.Öt különböző pasztell színű, csillámos púder található a kis műanyag dobozban. Először azt hittem, hogy nagyon intenzív, színes hatást kelt majd az arcomon. Nagyon meglepődtem mikor kipróbáltam és csak egy szép, lágy ragyogást adott az arcomnak. Könnyű eldolgozni, meglepően jó highiter. Mindenképpen próbáld ki ha megtetszik, 1249 Ft az ajánlott fogyasztói ár. Érdemes szétnézni a Blossom dreams  kollekció között, hiszen szuper kozmetikumokat találsz.5/5


Hasonló highiter próbáltatok már ki?

You Might Also Like

1 megjegyzés

 1. Kedves Barátaim, Camila Rodela vagyok, és Michiganből, Egyesült Államokból vagyok. Itt vagyok, hogy tanúskodjak a DR.OGAGA ​​KUNTA jó munkáiról az életemben. A férjem és én 27 évig házasodtak meg két gyerekkel. Csak két évvel ezelõtt mindent véget ért.Vágytam a férjemet, és könyörögtem neki, de soha nem hallgatott, szóval számos vallomást tettem erről a varázslatról. Egyesek azt állították, hogy visszaadta az Ex-szeretőjüket, egyesek azt állították, hogy méhét helyreállítja és gyógyítja a rákot és más betegségeket, néhányan azt állították, hogy bűvöletbe veheti a válást, és meggondolhatja, hogy jó munkát végezzen. Ő csodálatos, én is találkozott egy konkrét bizonyságot, ez egy nő Vera nevű, ő tanúskodott arról, hogy hogyan hozta vissza az ő Ex-szeretője, és a végén a bizonysága ő levette az e-mailt. Miután elolvasta mindezeket, úgy döntöttem próbálkozni vele. E-mailben értesítettem, és elmagyaráztam neki a problémámat. És elmondta nekem, mit kell tennem, megtettem, és a férjem visszatért hozzám. Megoldottuk kérdéseinket, és még boldogabbak voltunk, mint valaha DR.OGAGA ​​KUNTA te tehetséges ember vagy, és nem fogom abbahagyni a kiadását, mert ő egy csodálatos ember. Ha bármilyen gondod van, és igazi és valódi varázslót keresel, próbáld meg bármikor, ő a válasz a problémáidra. Kapcsolatba léphet vele e-mailen: ogagakunta@gmail.com és megoldhatja problémáit, mint én. Meg tudja oldani a következő problémákat és még sok más.
  (1) HA AZ EXTRACK VISELKEDÉSÉT
  (2) ÉRVÉNYESZTETTE A HUSBANDET, HOGY A DIVORZ LEÁLLÍTÁSA
  (3) AZ ÜZEMBEVÉTELÉNEK SZERETTSÉGÉT
  (4) Szeretne a férfiak és a nők futni találni tetszik
  (5) HA GYERMEKÉRT VAN SZERETNI
  (6) SZERETNÉL SZERETNI
  (7) ÉN VESZI A FÉRFÉLKÉNT, AMELYÉN CSATLAKOZNI AZ ÉLETÉBEN
  (8) SZÜKSÉGES JÓ LUCK SPELL
  (9) SZÜKSÉGES LOTTERY SPELL
  (10) SZÜKSÉG JELLEGŰ
   ogagakunta@gmail.com

  VálaszTörlés