NOTINO HAUL

20.4.17


Nagyon szeretek online vásárolni, hiszen rengeteg termék közül tudok válogatni. Nem kell sorban állni és egy-két nap alatt megérkezik a rendelt csomagom. Ilyen online bolt a NOTINO (régi nevén Iparfüméria), itt bármit megtalálsz a bőrápolástól kezdve a hajfestékig. Aki még nem rendelt tőlük, akkor itt az ideje. Mindenképp próbáljátok ki.


Számomra nagyon fontos a hajápolás, hiszen festem, vasalom és olykor göndörítem is a hajamat. Így mindenképp szükségem volt egy professzionális hővédő termékre, ezért a Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner (Ára: 1890 Ft) vásároltam meg. Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Rose Oil termécsalád mindkét termékét megvásároltam, egy sampont (Ára: 1690 Ft) károsult hajra és fejbőrre, a hozzá tartozó olajos szérumot (Ára: 2890 Ft) is.


Nálam is tart a fátyolmaszk őrület, így muszáj volt megvennem a Missha koreai maszkjait. 

Fátyolmaszkok:
Vásároltatok már a Notino oldaláról?

You Might Also Like

1 megjegyzés

 1. Kedves Barátaim, Camila Rodela vagyok, és Michiganből, Egyesült Államokból vagyok. Itt vagyok, hogy tanúskodjak a DR.OGAGA ​​KUNTA jó munkáiról az életemben. A férjem és én 27 évig házasodtak meg két gyerekkel. Csak két évvel ezelõtt mindent véget ért.Vágytam a férjemet, és könyörögtem neki, de soha nem hallgatott, szóval számos vallomást tettem erről a varázslatról. Egyesek azt állították, hogy visszaadta az Ex-szeretőjüket, egyesek azt állították, hogy méhét helyreállítja és gyógyítja a rákot és más betegségeket, néhányan azt állították, hogy bűvöletbe veheti a válást, és meggondolhatja, hogy jó munkát végezzen. Ő csodálatos, én is találkozott egy konkrét bizonyságot, ez egy nő Vera nevű, ő tanúskodott arról, hogy hogyan hozta vissza az ő Ex-szeretője, és a végén a bizonysága ő levette az e-mailt. Miután elolvasta mindezeket, úgy döntöttem próbálkozni vele. E-mailben értesítettem, és elmagyaráztam neki a problémámat. És elmondta nekem, mit kell tennem, megtettem, és a férjem visszatért hozzám. Megoldottuk kérdéseinket, és még boldogabbak voltunk, mint valaha DR.OGAGA ​​KUNTA te tehetséges ember vagy, és nem fogom abbahagyni a kiadását, mert ő egy csodálatos ember. Ha bármilyen gondod van, és igazi és valódi varázslót keresel, próbáld meg bármikor, ő a válasz a problémáidra. Kapcsolatba léphet vele e-mailen: ogagakunta@gmail.com és megoldhatja problémáit, mint én. Meg tudja oldani a következő problémákat és még sok más.
  (1) HA AZ EXTRACK VISELKEDÉSÉT
  (2) ÉRVÉNYESZTETTE A HUSBANDET, HOGY A DIVORZ LEÁLLÍTÁSA
  (3) AZ ÜZEMBEVÉTELÉNEK SZERETTSÉGÉT
  (4) Szeretne a férfiak és a nők futni találni tetszik
  (5) HA GYERMEKÉRT VAN SZERETNI
  (6) SZERETNÉL SZERETNI
  (7) ÉN VESZI A FÉRFÉLKÉNT, AMELYÉN CSATLAKOZNI AZ ÉLETÉBEN
  (8) SZÜKSÉGES JÓ LUCK SPELL
  (9) SZÜKSÉGES LOTTERY SPELL
  (10) SZÜKSÉG JELLEGŰ
   ogagakunta@gmail.com

  VálaszTörlés